Nyt vuorossa marmorointi ja laiskana ihmisenä en tehnyt vesimarmorointia, josta syntyy pienoinen sotku ainaki mulla : D Niinpä tein suoraan kynnelle koko homman kahdella värillä.



ja kuvat selvästikkin otettu ennen siistimistä, no ei se mitään. Mutta eikös näytä vähän lakritsijäätelöltä? : D
 
Sitten työtekniikasta muutama sana... kuten jo kerroin, kyseessä ei ole vesimarmorointi vaan suoraan kynnelle tehty. Aloitin tietenkin pohjalakalla. Sitten tökein kynnelle mustia ja valkoisia läikkiä kynsilakkaa(saa olla runsaasti, että leviää hyvin ja koko kynsi peittyy). Sitten vain levitin/sotkin lakkaläiskät sekaisin varovasti hammastikulla pyörivin liikkein, jolloin syntyi tuon näköistä jälkeä. Jos haluaa erilaista kuviota sitten vain tekee erilaisella liikkeellä tuon värien levityksen. Värien tummuutta voi myös säädellä, jos haluaa tummemmat niin käyttää enemmän mustaa lakkaa ja sitten taas jos haluaa vaaleat laittaa vain enemmän valkoista lakkaa.
Lakan kuivuttua vielä kirkas lakkakerros päälle niin lakka kestää pidempään. :)

Marmoroinnissa voi käyttää ihan mitä värejä itse haluaa ja tietenkin myös niin montaa kuin haluaa. Itse tykkään käyttää valkoista ja valita jonkun kivan värin sen kanssa sekoitettavaksi.

Sitten vielä lakat, joita käytin:
- Lumene Natural Code 2 Have fun (valkoinen)
- Lumene Natural Code 7 Rock'n Roll (musta)
- Oriflame Crystal base&top coat
ja pitää sanoa, että itse olen ollut tyytyväinen tuohon Oriflamen lakkaan, koska ei ole levittänyt lakkoja(tai en ainakaan vielä ole onnistunut siinä)