Nämä kynnet oli pitkään yhdet mun suosikeista, joten pakkohan ne siis tännekin on laittaa :D Kyseessä myös ensimmäinen tuttavuus Konadin leimauslaattoihin ja muuhun leimaustavaraan.



nimet%C3%B6n-normal.jpg
Posti aikoinaan toi ensimmäisen leimaussettini(yksi laatta, leimasin ja pyyhin), joten pitihän sitä heti päästä kokeilemaan. Vähän aikaa piti miettiä, että mikä normilakka toimisi leimauslakkana, koska silloin leimaukseen käytettävät lakat eivät kuuluneet mun lakkavalikoimaan. Päädyin käyttämään näissä kynsissä Yves Rocher Vernis nail polish 21 Orange sanguine lakkaa, joka näytti kynnellä vaaleanpunaiselta. Valkoisena pohjalakkana toimi jälleen kerran Lumene Natural Code 2 Have fun ja graffitilakkana oli Cracked nail polish by H&M.

Vielä pitää mainita tuosta Yves Rocherin lakasta, että toimii hyvin leimauslakkana jos itseltä ei satu noita oikeita leimauslakkoja löytymään. Tuon punaisen lakan lisäksi omistan saman sarjan sinisen 51 Bleu nuit, joka on aika tummansininen, mutta vaalenee ainakin leimauksessa, koska vain yksi kerros lakkaa kynnellä.