... eli siis ryhdistäydyin viimein ja tein vesimarmoroinnin. Ai miks piti ryhdistäytyä? No esim. siksi, että valmistelut vie aikaa, koska mm. käytettävän veden pitää olla huoneenlämpöistä ja vielä paremmin kuulemma toimis jos olis kaupasta ostettua pullovettä hanasta otetun sijaan. Tämän lisäksi sormien suojaaminen eli siis teippaaminen vie oman aikansa.
blo-normal.jpg
Vasemmassa kuvassa näkyy käyttämäni lakat, mutta niistä vähän myöhemmin.
                                     blololo-normal.jpg
Siitä sitten lähtee, suosittelen käyttämään kertokäyttömukia tai -lasia, niin ei tarvitse huolehtia tiskaamisesta jne kun lakat eivät kovin terveellistä ravintoa ole : D
blogigigig-normal.jpg
Sitten ne edellä mainitut teipatut sormet. Eli siis sormet kannattaa tosiaankin teipata hyvin ellet halua loppupäivää puhdistaa lakkoja sormista. Maalarinteippi soveltuu tehtävään hyvin, koska sen saa lakkaamisen lopuksi helposti pois.
bbb-normal.jpg
1. kuva
Tiputa lakkatippa veteen ja seuraava lakkatippa edellisen keskelle jne niin monta kertaa kuin haluat, mutta muista olla tarpeeksi nopea, ettei lakat jähmety(tämän takia veden lämpötila tärkeä).
2. kuva
Ota hammas- tai cocktailtikku ja vedä kevyesti lakkojen läpi muodostaen haluamasi kuvio. Puhdista tikku tarvittaessa ja jatka.
3. kuva
Kuvio on valmis ja odottaa sormea : D
eli siis valitset kuviosta kohdan, jonka haluat kynteesi ja upotat sormen veteen kynsi edellä siihen kohtaan, jossa haluamasi kuvio on. Sitten vedät ylimääräiset lakat(kalvomainen) sormen ympäriltä pois. Sitten vain nostat sormen pois lasista ja kynsi on valmis.
Lopputulos-->       blogiii-normal.jpg
Sitten kun kaikki kynnet on valmiit teipit vain varovasti pois sormista ja tarvittaessa kevyt kuivaus kynsille esim. vanulapulla. Lopuksi päällyslakka päälle. Ja kannattaa tehdä käsi kerrallaan, että toinen käsi on täydellisessä toimintakunnossa, koska teipatut sormet eivät toimi yhtä hyvin kuin normaalisti : D
Sotkuisia teippejä ja tikkuja --> blogggi-normal.jpg
Ja sitten vielä siistitty lopputulos...
blogiiiiiin-normal.jpg
Lakat
sininen: Lumene Gloss&care 37 Hazy Beach
oranssi/koralli: Maybelline MNY 342
punainen: Konehelsinki Duo 2x Chrome DC04