zJlKzxa-normal.jpg
Rimmelin uusi lakkasarja(? en ainakaan itse ole ennen nähnyt) tuli huomattua kaupassa sen "blingbling" hilekoostumuksen vuoksi+niistä oli tarjous! 3kpl johonki hintaan(en nyt muista sitä hintaa :|). Siinä olikin sitten valinnan vaikeutta taas kerran, mutta lopulta päädyin valitsemaan 003 Aurora(äidille, joten en ole sitä vielä päässyt kokeilemaan, eikä se nyt valitettavasti tule tähän postaukseen), 004 Luna Love ja 005 Total Eclipse.



004 Luna Love 10164078-normal.jpg
Ihanan pirteä punainen tai oikeastaan pinkki. Itselle tuli heti mieleen vadelmat tuosta väristä ja kesä.
Lakkaa laitoin pari kerrosta kynsiin, että tuli kunnolla peittävä kerros. Lakka tuntuu hieman karhealta, vaikka päällyslakkaa käyttäisi. Lakan hile heijastaa eri värejä valossa ja tässä lakassa voi nähdä jopa sinertäviä hileitä tietyssä valossa. Pääosin kuitenkin pysytään punaisen sävyissä, jonka joukossa on aavistuksen verran hopeaa. 
sp2-normal.jpg love it <3


005 Total Eclipse rimmel-superdrug-nail-polish-space-dust-
Pitää sanoa, että lakka näyttää paremmalta pullossa kuin kynnellä(ainakin omasta mielestäni).
Lakka on aika tumma ja vihreän sävy ei tule niin hyvin esiin kuin pullossa. Lakka näyttää oikeastaan jopa mustalta kun kauempaa katsoo, mutta ei se mua ainakaan haitannut(nimittäin ollut sellainen mustakynsi vaihe aikoinaan). Tämä oli oikeastaan hauska tapa saada nuo "mustat kynnet" ja hile toi pirteyttä tummaan sävyyn ihan hyvin eli siis lakka ei päätynyt inhokkilistalle, vaikkei ihan odotuksia vastannutkaan. Tätäkin sävyä piti laittaa kaksi kerrosta, että peitti kunnolla.
Olen oikeastaan molempian lakkojen kohdalla miettinyt, että miltä ne näyttäisivät ohuena kerroksena jonkin toisen lakan päällä. Pitääkin kokeilla joku kerta :)

sd1-normal.jpg
Oikean alakulman kuvassa on kaikkein realistisin värisävy lakasta. Muita kuvia on hieman paranneltu tarkoituksena tuoda esiin tämänkin sävyn hileet ja karhea koostumus. Hileistä ja karheudesta huolimatta molemmat lakat levittyivät hyvin kynnelle, kuivuu nopeasti(mikä on aina plussaa ainakin itsellä) ja lähti pois odotettua helpommin.


space_dust_aurora003_400x400-normal.jpg
Tässä vielä kuva 003 Aurorasta, joka mahdollisesti pääsee esittelyyn joku toinen kerta :)

No, mitäs sanotte? Pääseekö tämän sarjan lakat ostoslistalle vai joko on tullut hankittua?