Nyt siis esittelen muutaman lakan, joihin tutustuin vähän aikaa sitten. Pulloissa on Konehelsingin logo, mutta lakat ovat oikeastaan samoja kuin Flormarin lakat, vain logo on vaihdettu.
Duo 2x Chrome DC05
111111-normal.jpg

Pullo siis näyttää tältä ja kuten huomasitte eri valossa lakka on hieman eri väristä.
Tykästyin pullon muotoon tai oikeastaan korkin : D Se on sopivan mallinen käteen ja helppo avata juuri lakatuillakin kynsillä. Sivellin on myös kivan kokoinen ja näppärä, saa myös aika siistiä jälkeä aikaiseksi. Lakkaa laitoin pari kerrosta, että väristä tuli peittävä.
2222-normal.jpg
Kuten kuvista huomaa, lakka näyttää hieman erilaiselta eri valossa. Ensimmäisessä kuvassa vasemmalla kuva on otettu loisteputken valossa. Keskellä ylempi kuva on otettu normihehkulampun kellertävässä valossa. Keskellä oleva alempi kuva on otettu ulkona valoisana talvipäivänä kun koiraa piti mennä kuvaamaan : D ja viimeinen kuva oikealla on otettu sisällä ikkunasta tulevassa valossa. Eli siis väriskaalaa löytyy tummahkosta vihreästä melkein vihertävään turkoosiin.

Duo 2x Chrome DC04
Kimaltava kuparin punainen voimakasvärinen lakka.
333333-normal.jpg
Pullo samannäköinen ja mallinen kuin ensimmäisessäkin. Kuten kuvasta huomaa, lakka näyttää eriväriseltä eri valossa, mutta molemmissa näkyy pieniä viivoja/raitoja kultaista sävyä. Itse mietin väriä valitessaniettä onko vähän liian vahva sävy mun makuun, mutta lakka lähti kuitenkin mukaan. Sitten kynsikuvat...
4444-normal.jpg
Ensimmäinen kuva ylhäällä on otettu salamalla, mutta lakka näyttää oikeastikin aika punaiselta tietyssä valossa. Kaikki kuvat on otettu samassa valossa eli siis loisteputken valossa ja ilman salamaa, paitsi edellä mainittu kuva. Vvärisävyjä löytyy viininpunertavasta tummempaan ja vaaleampaan kupariin. Lakkaa laitoin taas pari kerrosta, että sain hyvin peittävän lopputuloksen. Lakka on tosiaankin hieman silmäänpistävä ainakin näin koko kynnen lakkauksessa(siis mun makuun).

Holographic 801
Haalea kimaltava vaaleanpunainen lakka, jota laitoin jopa 3 kerrosta kynsiin, että sain vahvan värin.
555-normal.jpg
Ensimmäisessä kuvassa tulee esiin lakan pinkki ehkä hieman liilahtava sävy. Toisessa kuvassa taas näkee kuinka haaleanpunainen lakka onkaan. Edelleen samanlainen pullo kuin muissakin.
666-normal.jpg
Ensimmäinen kuva ylhäällä vasemmalla on otettu loisteputken valossa, jossa lakka näyttää todella haalealta ja lisänä kellertävä kimallus. Tuo kultainen kimallus tulee paremmin esiin toisessa yläkuvassa. Alakuvat on otettu normihehkulampun valossa. Vasemmassa alakuvassa näkyy hieman paremmin lakan pinkki sävy. Viimeisessä kuvassa tulee esiin hyvin se kuinka kynnen kärkeen tulee melkein jopa rusehtava sävy varjossa kun taas kynnen yläosa kimaltaa vaaleanpunaisena.
Valitettavasti en saanut ikuistettua kuviin, mutta kun kynsiä tarkastelee ja kääntelee niin esiin tulee jopa hieman vihertäviä ja sinertäviäkin sävyjä. Eniten lakka kuitenkin näyttää haalealta vaaleanpunaiselta, jossa on kullansävyistä kimalletta. Lakka on myös ehdottomasti tämän kolmikon neutraalein.

Lakat tarttuivat matkaani kun Tokmannilla oli tarjouksessa 3 Konehelsingin lakkaa hintaan 5€ ja normaalisti lakas maksavat muistaakseni 1,99€ kappale. Ja näiden tuttavuuksien lisäksi Konehelsingiltä löytyy mm. todella blingbling kimallelakkoja monessa eri värissä.