Kävin seikkailemassa kirppiksellä tarkoituksena löytää halvat farkut yhteen projektiin, mutta enpä tietenkään voinut ohittaa kynsijuttuja, kun niitä kerran tuli vastaan :D

newin2-normal.jpg

Yhdessä pöydässä oli kasa erilaisia kynsitarra-arkkeja hintaan 1€, joten ei niitä voinut olla tonkimatta :D ja paljon tarjontaa olikin, mutta omaa silmää miellyttäviä ei niin paljoa. Nämä kaksi sai kuitenkin kunnian lähteä mukaani ja kaippa niitä pian kokeillaankin ;) Tarjolla oli mm. pimeässä loistavia tarroja, mutta ne ei omaa silmää miellyttänyt, vaikka mielenkiinto tarrojen toimivuuden suhteen heräsi. Ne jäi kuitenkin tällä kertaa ostamatta, ehkäpä myöhemmin suunnistan niitä hakemaan.

newin-normal.jpg
Toisesta pöydästä löytyi laaja valikoima erilaisia Yes Loven lakkoja. Vain tämä turkoosi/valkoinen hilelakka(Yes Love Snow Flack 16) lähti mukaan hintaan 1,99€, koska tarkoituksenani on käyttää sitä lähestyvissä juhlissa eli siis ihan vain mekon värin takia tämä lakka tuli valittua :D mutta eiköhän sille muutenkin käyttöä löydy. Juhlakynnet sitten myöhemmin tänne blogiinkin varmaan ilmestyy :)