Kerran kauppareissulla suuntasin tapani mukaan kynsilakkoja katseleen ja huomion kiinnitti mielenkiintoiset kynsitarrapaketit. Päätin tarkistaa mitä olisi tarjolla ja löytyihän sieltä yksi kuvio, josta tykkäsin... MUTTA sitten hintalappu "hyppäsi" silmille ja tarrat jäi hyllyyn. Oli myös kyseessä ainoa, viimeinen paketti kyseistä kuviota, joten hieman harmitti aluksi. Samalla viikolla suuntasin kuitenkin toisen kerran kauppaan ja päätin, että jos tarrat ovat vielä hyllyssä, ne on mun. Siellähän se paketti kökötti mua odottamassa, joten en voinut muuta kuin ottaa sen mukaani : D
Tuollaiset siis...

blg-normal.jpg


ja sitten kynsikuvat
blogiin-normal.jpg

En laittanut kynsitarroja joka kynteen, koska mielestäni se olisi ollut liikaa. Niinpä tarrat pääsivät koristamaan pisimpiä kynsiäni tällä kertaa. Muihin kynsiin laitoin tummansinistä lakkaa(Lumene Natural Code 43 Blue Star). Laitoin vielä lopuksi kaikkien kynsien, myös siis tarrojen, päälle kirkkaan päällyslakan(Orflame Crystal base&top coat).

Tarroista sanottakoon vielä, että ne kestivät pitkään ja pysyivät hyvin paikoillaan. Lisäksi paketissa oli hyvät ohjeet ja tarvikkeet tarrojen laittamiseen.