Nyt pitkästä aikaa tulee kynsipostaus ja kuten otsikosta voi päätellä kyseessä on vihreät kynnet. Huomasin samalla, että vihreitä kynsiä ei tule niin useasti tehtyä. Maastonvihreä on helpoin laittaa kynnelle, mutta muut vihreät vaativat aina totuttelua ja tällä kertaa se ei onnistunut eli nämä kynnet eivät kauaa säilyneet.

3-normal.jpg2-normal.jpg1-normal.jpg
Ensin lakkasin koko kynnen chromelakalla(turkoosi-vihreän eri sävyt) ja maltillisesti annoin niiden olla loppupäivän ihan rauhassa. Seuraavana päivänä otin uudet tippitarrat käyttöön ja tein nuo normivihreät kolmiot, jotka rajasin mustalla lakalla. Lopuksi lisäsin uudesta strassikiekosta pyöreät vihreät strassit kolmioiden kärkiin ja sitten pari kerrosta kirkasta päällyslakkaa, että strassit varmasti pysyvät.

! Tippitarroja käyttäessä muista antaa pohjalakan kuivua ihan rauhassa, ettei lakka tartu tarroihin. Tarrat laitettua ja lakattua haluamasi osan muista antaa tämänkin lakan kuivua ennen kuin irroitat tarrat.
Muista kiinnittää strassit puolikuivaan lakkaan niin ne tarttuvat kiinni ja sitten vain kirkasta lakkaa päälle. Halutessasi kynsien kestävän pitkää lisäile aina välillä kirkasta lakkaa, niin strassit pysyvät kauemman eikä lakkakaan kulu niin helposti.

Lakat:
chrome: KoneHELSINKI Duo 2x Chrome DC05
perusvihreä: Loreal 612 Green Couture
musta: Saffron Nail Art Black
kirkas: Oriflame Crystal base&top coat